Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2015 18:46 - БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ : просто, лесно и удоно ли е ?
Автор: haidut Категория: Политика   
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове:
0



 Прави ми впечатление че на много хора тази работа с бг-национализма им се вижда страшно проста. Да някога е било така, но тогава е имало ПАТРИАРХАТА и православна вера, които генерерират национализъм. 
Сега нещата са доста бих казал прекалено сложни . 
Сложни са поради следните причини: 
- 45г. комунизъм и обезродяване. 
- отпадане на голяма част от хората и интересно защо на новонационалистите от православната вера. 
- липсата на патриархалното семейство. 
-силата на еврейско-масонско-комунистическите медии 
- заблудите и заблужденията на все още действащата ДС или 13-ти отдел. 
Той комунизма за това и беше създаден - за да ни смачка тотално, като ни смаза и падна понеже уж демокрацията победила. 
Отпадането от вярата е директно отпадане и от националната идея. Новонационалистите до един без Волен са врагове на вярата, което показва и на кого точно служат така, а дали са вербувани или не е все тази. 
Някога именно патриархата с многото деца и верната жена седяща до мъжа са били здравата основа, на която са стъпвали националните ни герои. Без тази основа нямаше как да имаме такива супер герои и толкова много. 
Тези медии правят умът на хората направо на салата. От медиите може да се очаква всичко, дори отрицателните герои там са пиниз, измама и манипулация. 
Заблудите на Дс 13-ти отдел са доста опасни. Най-разпространените са за древния ни произход, от който няма никаква полза и се състои главно от лъжи. Древната ни свръх история и мощ, каквито и да има наистина не се знаят. Тука номера е да гледаме назаде в времето, а не в близкото минали, където е всичко което ни трябва. 
Друг тарикатлък е татаристанците - волжки българи. Мислиме за тях и ги обсъждаме, а забравяме много повечето българи , същите като нас :език култура и вера в бившия СССР, както и тези от Македония. Друг пиниз на волжските българи е понеже те са мисиомани ние да не се обръщаме към Христа. 
И така един млад пич гледа западни филми за националисти и нацисти и решава да стане нещо. Да ама нацисти сега няма и тоя става най-близкото националист. Всъщност мисли си че е станал. Национализма му е тъп и медиен, научил е всичко по въпроса от телевизиите и вестниците. те медиите обаче знаете на кого са. Та въпросния келеш по-скоро се е научил как да не е националист. 
за него цялата работа е да мрази циганите, турците и евреите, ама да обича своите забравя и само е научен от медиите даги презира. Опитва се да събуди хората, ама те незнайно защо не се будят. Проблема е че не само един обикновен келеш е станал националист под влияние на медиите и не е осъзнат , ами и хората обявили се за водачи на национализма са такъв тип националисти. Те казват народа не ни разбира, мозъците са промите, няма националистически настроения и тем. п. оправдания. Така ли е обаче наистина ? 
Не е точно така. Българина по начало и по наследство е див, лют и бесен националист, даже и комунистите ни са такива. Българина е готов да прави национализъм от най-страшния вид с куповете трупове и реките от кръв, готов е да се жертва и имуществото си също. Да ама няма кой да го поведе. Палячовците уж национални водачи са на друга линия и са по западному националисти. да но западния безБожен модел не допада на българина и не му харесва, струва му се чужд и ненормален и си е прав според мене. Така че да нямаме свестен национализъм не е виновен народа, ами тези дето станаха самозвани водачи или ги назначиха от Дс-то за такива. 
Погледнете Волен веднага влезе в парламента и за него гласуваха и много комунисти, което потвърждава твърденията ми. 
какво трябва да направят новообърналите се към националната идея ? Ами иска се сериозно самообразоване. С какви четива ? на първо место слагам православната литература. Защо я слагам именно нея? Ами там най-просто и достъпно са обяснени вечните истини на човешкия морал. От там най-бързо се научава кое е : добро, зло, право криво, хубаво, грозно, правилно и неправилно, полезно и вредно и все подобни основни неща. Тази литература е и най-бързото и вероятно единственото ефективно лекарство за комунизма пропил се в нас за тези 45г. и 20 демокрация след това. 
Започва се с четенето не на библията по САЩ образец, а с православен катехизис и с други леки книжки тип брошурки. След тази литерарура е добре да се прочетата Власта на мамона на Волен и Богоборците на Мълвина Господинова. По натам може и Климов да се чете но внимателно. Има и доста други добри български книги, както и руски и западни по въпроса. Чак след едно такова ограмотяване националиста може да се нарече вече наистина такъв. Оппа забравих да спомена и история на България без значение коя и от кой автор, както е добра книга за добиване на обща представа къде живееме и и за какво става дума на балканите и историята на Византия. 
Добра е и по прибцип всякакава документална литература.Сега какво имаме, като уж водачи и маса националисти ? Някакви слабограмотни идиоти от рода на БНС и Расате приказващи несвързани безмислици. Ама после се оплакват че хората не им вярвали - е как да ви вярват бе ? Та те ви мислят за ненормални. Може ли например Расате, а и Волен да живеят без брак ? Що за морал имат , що за пример дават ? Той Волен май се ожени, ама не съм много сигурен. Може ли Елтимир да не иска да работи и да пие като прасе и да чака народа да тръгне след него ? Абе ха-хо та нали всичко се знае бе .... 
Така е и с младите националисти, които дефакто не са такива, ами са обратното и отвращават хората от национализма. на тях казвам вземете се ограмотете и не вярвайте на медиите и Холивуд, там даже отрицателните герои са програмирани да ви измамят. 
Абе хора нещата не са толкова прости да знаете. България се намира на балканите, а балканите са пъпа на света, пък нашата територия е сърцето на тези балкани. 
С една дума сме на доста важно место на тази земя. 
И така мислете хора и не гризкайте тъпите дървета на слугите на Сатаната: евреите и на техните слуги: комунистите и купищата други.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: haidut
Категория: Други
Прочетен: 70978
Постинги: 85
Коментари: 70
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930