Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2008 01:38 - не на новините
Автор: merita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1371 Коментари: 1 Гласове:
0



На никой не му пука за обикновения човек.Всички приказки за загриженост са пълен популизъм.В нашето общество на народа се гледа като на една маса , която трябва да се пригоди към някакви правила и норми .Живота на хората се вкарва в определен калъп , от който няма измъкване.Отредено му е място на публика , която да ръкопляска на играчите на политическата сцена.Да матрицата си действа.
Сцената на този свят  обаче се променя и то с голяма скорост.Промените за съжаление не са към по- добро.
Световните новини го показват . Новините у нас също.Боже, как ме скапват с помията и мръсотията си ежедневните новини.
Мъча се да си спомня хубавата новина от днешния ден . Не мога , за съжаление, а вие?
Ето защо с и казвам все по- често , че хубавите новини трябва да си ги правя аз самата.Днес по този повод направих бойкот на телевизора.Не гледах новините.Смених честотите и  на радиото и напоследък слушам класик еф. ем +, класическа музика, нон стоп- страхотно е.Е, не пропускам и радио 1 - клесическите хитове!
Забелязвам , че хората страдат от известна доза мазохизъм.Самонаказват се ,като позволяват да ги зомбират от телевизионния екран.
Тъжно ми е , че и децата ни сатанаха компютърни зомбита.Голямо предизвикателство е да намеря начин да откъсна сина си от компа.Ако не е на него, е пред телевизора.
Колко е вярна приказката , че хората искат , хляб и зрелища.Да сме наситени и материално осигурени и да има шоу.Днес това вълнува голяма част от народа , особено по- младите.Упорито отказвам да приема тези неща.Оказвам и вътрешна и външна съпротива.Да ще се боря против тази бездуховност.Ще продължавам да упорствам и за говоря на сина ми, че четенето на книги не е екзотика.Ще продължавам да му повтарям думите на Исус Христос - , че не само с хляб ще живее човек ,а с всяко слово , което излиза от божиите уста.Ще му повтарям , че освен от физическа , човек има нужда и от духовна храна.
И вместо да ме зомбират с новините от екрана , предпочитам да се насладя на едно духовно общуване с ъс семейството или приятели .
Да света се променя .Какво ли ни чака утре?


Тагове:   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anlov - Добре, че за тоя потоп от светско-религиозна мерзост
25.10.2008 17:48
е направен нов и по-съвършен от Ноевия ковчег - този на завета с нашия Господ Исус Христос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merita
Категория: Други
Прочетен: 996728
Постинги: 341
Коментари: 851
Гласове: 6255
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930