Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2017 18:10 - Машината за смърт на "Голямата фарма" да разгърне огромни превъзходни убийци в целия свят ... 10 милиона души годишно да бъдат убити до 2050 г.
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1676 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.08.2017 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Машината за смърт на
"Голямата фарма" да
разгърне огромни
превъзходни убийци в целия
свят ... 10 милиона души
годишно да бъдат убити до
2050 г.

Петък, 29 април 2016 от: JD Heyes 
Тагове: антибиотична резистентност , неуспешно лекарство , превъзходна епидемия

image
 (NaturalNews) Човешкото съпротивление срещу антибиотиците ще продължи да се влошава и в крайна сметка ще се превърне в "още по-голяма заплаха за човечеството, отколкото ракът", ако не се предприемат действия срещу тенденцията, канцлерът Джордж Осбърн, политик от британската консервативна партия, От държавния бюджет от 2010 г. насам и парламентарен от 2001 г. насам, предупреди. 

Според доклад на независимия представител на Обединеното кралство най-новите данни показват, че до 2050 г. около 10 милиона души годишно могат да умрат по целия свят, тъй като антибиотиците стават все по-неефективни срещу обикновените бактериални инфекции, дължащи се на прекомерна употреба днес - повече хора, Рак, чиято смъртност също е висока, според PharmaDeathClock .
"Икономически проблем" "Ако не предприемем глобални действия, антимикробната резистентност ще се превърне в още по-голяма заплаха за човечеството, отколкото в момента е ракът", каза той в речта си. 

"Това не е само здравословен проблем, а и икономически. Цената на нещата, както по отношение на изгубения живот, така и на изгубените пари, е твърде голяма и светът трябва да се събере, за да постигне съгласие за общ подход", казва Осборн добавена. 

"Трябва драматично да сменим стимулите за фармацевтичните компании и други да създадат дългосрочно решение на този проблем с нови награди, финансирани в световен мащаб, които подкрепят разработването на нови антибиотици и осигуряват достъп до антибиотици в развиващия се свят 
Проблемът се влошава от известно време Както съобщава NaturalNews , резистентността към обикновените антибиотици е нарастващ проблем от известно време. Вече резистентните към наркотици инфекции убиват около 700 000 души годишно. И докато антибиотиците спомогнаха за поражението на някога-често и смъртоносни бактериални инфекции като туберкулоза и стрептокок в гърлото през миналия век, прекаленото им използване доведе до развитието на няколко щама резистентни бактерии днес. "Антибиотиците станаха по-малко ефективни поради масивното прекомерно предписване от здравната индустрия.Седните заболявания започват да се оказват резистентни към основното антибиотично лечение.Пацитите със стафилокок инфекции например не могат да бъдат лекувани с традиционни перорални антибиотици, Като пеницилин, в резултат на резистентни бактерии или подкожни клетки, известни като MRSA, Newsmax Health отбеляза, че болниците могат да разпространяват опасни, устойчиви превъзходни препарати чрез използването на почистващи мокри кърпички. Вместо да почистват повърхностите, изследователите откриха, че кърпичките наистина просто разпространяват потенциално смъртоносни бактерии от едната повърхност на другата. Източници: Independent.co.uk NaturalNews.com NewsmaxHealth Science.NaturalNews.com Newsmax Health отбеляза, че болниците могат да разпространяват опасни, устойчиви превъзходни препарати чрез използването на почистващи мокри кърпички. Вместо да почистват повърхностите, изследователите откриха, че кърпичките наистина просто разпространяват потенциално смъртоносни бактерии от едната повърхност на другата. Източници: Independent.co.uk NaturalNews.com NewsmaxHealth Science.NaturalNews.com





Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745153
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031