Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2010 20:43 - какво е нашето бъдеще
Автор: merita Категория: Други   
Прочетен: 865 Коментари: 0 Гласове:
2



Въпроса за това, какво ще става в бъдеще вълнува много хора.Още от древноста , хората са искали да знаят какво ги очаква и това се е използувало от други хора за да спекулират и печелят от това.Предсказването  и гадаенето винаги са били добър източник на доход.

Факт е че много хора могат "да виждат в бъдещето".Кой е източника на тази способност обаче.
В книгата Деяния на апостолите 16 гл. е описана една случка .Там се разказва за една прислужница , която била обсебена от дух демон и имала предсказвателен дух.Тя носела добра печалба на господарите си.След като Апостол Павел, изгонва от нея демона , тя престава да има и предказвателните способности.Това разбира се не се харесва на господарите и и затова Павел и Сила са заведени пред градските управници.
Какво може да се научи от тази история?Най- важното е това , че разбираме источника на предсказвателните спсобности -.Демона или злия дух.
Да ,много хора отричат , съществуването на демоните.Библията обаче ни разказва , за произхода им.Падналите ангели , които последвали своя водач -Сатана ,в неговия бунт против Бога, това са демоните.
Познавам много хора , които твърдят , че са християни и същевременно , се допитват до врачки, ходят да си леят куршум, вярват на зодии.
Християнството е учение основано на принципите проповядвани от Исус Христос.Източника на познание за тези принципи е Библията.Когато трябваше да си отговоря на въпросите , дали е добре да се допитвам до врачки или до зодиите аз потърсих отговорите в тази мъдра книга и намерих отговорите.
Исая 8:19,20
  19. И когато ви рекат:
Допитвайте се до запитвачите на зли духове,
И до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете:
Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог?
Ще прибегне ли при мъртвите заради живите?
 
  20. Нека прибягнат при закона и при свидетелството!
Ако не говорят според това слово,
Наистина няма зазоряване за тях.
 

В библията има записани много пророчества , част от тях са се изпълнили и това доказва нейната достовеерност.Относно бъдещето на нашата земя , там също има много информация.
А що се отнася до персоналното бъдеще на всеки един от нас , това е въпрос на личени решения , защото Бог ни е дарил със свободна воля.
Поздрав


Тагове:   нашето,   Какво,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: merita
Категория: Други
Прочетен: 997672
Постинги: 341
Коментари: 851
Гласове: 6255
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930